Блог

Аромадифузор як спроба перезавантаження організму

 У вас нестача сну, тривожність, був напружений робочий тиждень або ви хочете просто розслабитися? Тоді варто купити аромадифузор, щоб принести його в офіс, магазин, будинок і квартиру та отримати довгоочікуване гарне самопочуття.

Як аромати для дифузора запобігають хворобам або полегшують недуги

Використовуйте аромадифузор для дому на основі натуральних ефірних олій і створіть казкову оазу здоров’я скрізь, де б ви не знаходилися. Ще допоможе знання основ ароматерапії – мистецтва використовувати ароматичні свічки, дифузори, саше, ароматичні лампи, парфум для дому й фіброві палички для кімнатних ароматів.

Прихильники арома- і фітотерапії припускають, що аромат не просто подразнює нюхові рецептори під час вдихання ефірних олій, а й досягає мозку та активує певні його ділянки, як-от лімбічна система і гіпоталамус.

Довідкова інформація:

Лімбічна система важлива у відчутті повноти емоцій, тоді як гіпоталамус бере участь у вивільненні гормонів щастя.

Таким чином, ароматичні букети, які готують з арома олії, впливають не тільки на слизові оболонки та нюхові рецептори, а й на психічне благополуччя. Тому нерідко можна знайти порятунок, якщо користуватись дифузором від стресу або тривоги.

Крім того, ароматичні олії можуть мати терапевтичний ефект. Наприклад, діяти як антибіотик, а також позитивно впливати на тіло людини. Тому ароматерапію завжди використовували в спа, оздоровчих центрах чи санаторіях. Сміливо пробуйте суміш ароматичних олій для досягнення бажаного ефекту. Для цього можна створити аромадифузор своїми руками або купити аромадифузор для дому.

Популярні запахи та їхні ефекти

Вплив аромату має безліч різних ефектів і залежить від рослини, на базі якої створено букет аромату дифузора для дому.

Наприклад,  запах дифузора  може чинити заспокійливу, тонізуючу, знеболюючу, антибіотичну дію, або таку, що поліпшує настрій, антидепресивну чи дезінфікуючу дію.

Запах

Терапевтичний ефект:

Аніс

дезінфікує, природний антибіотик

Лаванда

дезінфікує, благотворно діє на шкіру, розслабляє

Ладан

                                 дезінфікує, природний антибіотик

Гвоздика

                                 дезінфікує, природний антибіотик

Евкаліпт

дезінфікує, природний антибіотик, проти застуди, проти комарів, підвищує концентрацію уваги

Жасмин

антидепресант, афродизіак

Кориця

корисна для травлення

Ялина

корисна для дихання, проти застуди

Розмарин

сприяє концентрації уваги

Чебрець

протикашльовий ефект, знімає подразнення, активізує роботу мозку

Мускатний горіх

протикашльовий ефект, знімає стрес

Перцева м’ята

протикашльовий ефект, знеболює

Лимон

протикашльовий ефект

Бергамот

знімає стрес і бадьорить

Герань

знеболює, покращує настрій, антидепресивний засіб

Ромашка

заспокійливий ефект

Троянда

благотворно діє на шкіру, покращує настрій, афродизіак

Олія чайного дерева

проти комарів, природний антибіотик

Цитронела

проти комарів, заспокоює

Мандарин

піднімає настрій

Сандал

афродізіак

Такі запахи як сандал, пачулі, бензоїн, ваніль, сосна, кедр, лаванда – це лише дещо з незліченних варіантів нашої бібліотеки ароматів для бізнесу та для дому, які ви знайдете в асортименті онлайн каталогу <nbsp;ТМ UA Philanthrop.</nbsp;

Як правильно користуватися дифузором або аромасумішшю

Дифузор це кожен день як у SPA, у створених власноруч у будь-якому приміщенні оздоровчих центрах. З нашими порадами легко створити ідеальну оздоровчу програму як у своїх чотирьох стінах, так і на робочому місці. Використовуйте ефект фібрових паличок і композиції ароматичних олій для дифузора, щоб розслабитися та відпочити після напруженого тижня.

Слід зазначити, що правильно підібраний аромадифузор у жодному разі не замінює традиційну терапію або лікування у психотерапевта. Тому, якщо у вас серйозні проблеми зі здоров’ям, зверніться до сімейного лікаря або іншого фахівця. Але водночас, навіть отримуючи лікування в лікаря, все також можна отримати вигоду з цілющого ефекту аромадогляду, підібравши в нашому асортименті аромадифузор із паличками для вашого дому та робочого місця.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *