Блог

Коротка історія компанії

Нам вже 13 років, з яких понад 9 років ми розвиваємо ринок послуг аромамаркетингу та ароматизації бізнес просторів.

Ми гарно просунулись у своїй улюбленій справі:

  • Ми стали лідером ринку вже на 3-й рік нашого арома бізнесу і до сьогодні впевнено утримуємо цю позицію.
  • Ми створили ринок послуг ароматизації бізнес просторів. Перші запропонували ароматизацію як просту і вигідну послугу, без необхідності купувати обладнення  та картріджи з ароматами (як це було раніше, через що клієнти переплачували, втрачали гнучкість у зміні постачальника, у зміні аромату, інвестували у непрофільні активи і не отримували належний сервіс обладнання для його довгострокової роботи). Все це змінилось на краще для клієнтів з послугами від “Мідсан”, і саме цим пояснюється наше лідерство.
  • Ми перша і єдина  компанія в індустрії аромамаркетингу, яка представляє в Україні світового гравця ринку аромамаркетингу з першого дивізіону – компанію ScentAir Technologies Inc (США) – світового лідера з колосальним декількакратним відривом від гравця №2.

Нас часто запитували: як придбати аромат, що так сподобався, додому?

У відповідь, ми поєднали нашу любов до ароматів, високі стандарти якості та зовнішнього вигляду, багатолітню експертизу, аромати найвищої якості виробництва США та Франції та створили новий потужний продукт під брендом UA Philanthrop. Зараз аромати для простору UA Philanthrop на етапі завершення створення айдентіки, дизайну етикетки та упаковки, запуску потужного сайту, де окрім товарів реалізовані ряд інновацій – конструктор арома дифузорів, помічник по підбору ароматів, а також реалізується інтеграція з нашими offline інтерактивними стеллами для знайомства з ароматами. Ми вже знайшли та частково закупили преміальні та оригінальні скляні пляшки для арома дифузорів, які навіть пусті справляють дуже приємні враження. Арома дифузори UA Philanthrop вже два місяці як є в продажу, але повноцінний старт, де будуть враховані всі аспекти, ми очікуємо у вересні-жовтні.

UA PHILANTHROP – аромат – друг

UA PHILANTHROP – український бренд, що спеціалізується на арома дифузорах для дому. Ексклюзивні запахи дозволяють створити необхідну атмосферу.

Завітати до нас на сайт, це як відвідати добрих друзів за філіжанкою кави.

Найближчим часом, ми відкриємо фізичні точки, де ви зможете ознайомитись з усією колекцією ароматів та обрати свій улюблений.

  • В нашій бібліотеці понад 100 різноманітних витончених аромакомпозицій. Широке різноманіття, дозволяє підібрати аромат в залежності від свого настрою, характеру, емоційного стану, який ви бажаєте відчути.
  • Стильні, якісні дифузори водночас є предметом декору в інтер’єрі. Ви можете обрати самостійно дизайн пляшки, адже ми пропонуємо різноманітні форми. Об’єм аромадифузорів  варіюється від  50 до 700 мл, що дає змогу якісно ароматизувати простори будь-якої площі.
  • Продукція абсолютно безпечна та перевірена часом, адже ми ексклюзивний представник світового лідера у сфері ароматизації компанії Scentair, США.
  • Ми не робимо бізнес заради бізнесу. UA PHILANTHROP – соціально-відповідальний бренд. Адже, 4% від доходів з кожної одиниці продукції ми  перераховуємо на благодійність. Ознайомитись зі звітами можна на сайті www.uaphil.com.ua.

UA PHILANTHROP З радістю стане твоїм ароматним другом, що підбадьорить, надасть впевненості, надихне на нові звершення, або навпаки розслабить після важкого дня.

UA PHILANTHROP – ваша подорож в будь-яку частину світу, будь-яку частину вашої душі та можливість пережити найкращі у світі пригоди.

Насолоджуйтесь життям разом з UA PHILANTHROP.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *