Блог

Переваги аромадифузорів з паличками

Якщо ви хочете купити дифузор з арома олією, вам потрібно прийняти досить серйозне рішення. Існує безліч розпилювачів і різних методів розпилення олії. Вони варіюються від дуже дешевих до досить дорогих і відповідно варіюються від дуже ефективних до абсолютно неефективних. І необов’язково найдорожчі – найефективніші.

При такій великій кількості варіантів ви повинні знати кілька речей, які допоможуть вам отримати саме те, що вам потрібно. Зрештою, знання – це сила, і коли справа доходить до сили олії, чим більше ви знаєте, тим здоровіше ви можете бути.

Сьогодні на ринку представлені 2 основних типи дифузорів:

– Аромадифузор з палочками

– Електронний аромадифузор

Електричні в свою чергу діляться на 4 типи:

-Распиляющі аромадифузори

-Ультразвукові або зволожуючі дифузори

випарні дифузори

-Розсіювачітепла

Кращий олійний аромадифузор – це той, який найкращим чином відповідає вашим потребам, тому, щоб зробити правильний вибір, враховуйте свої потреби при читанні.

Відмінність аромадифузорів

Аромадифузори – легкий спосіб освіжити домашню атмосферу. Вони являють собою скляні баночки з ароматичною рідиною, в яку опущені дерев’яні палички. Вони і поширюють приємний аромат.

Найпростіший спосіб миттєво перетворити кімнату візуально і ароматно. Він не вимагає ні електрики або полум’я, ви можете не сумніватися, що аромадифузори з паличками найбезпечніші. Для олійних дифузорів використовують палички з очерету або фіброволокна. Палички вставляються у флакон з парфюмованою рідиною, просочуються ароматом і віддають його в навколишній простір. Інтенсивність ароматизації регулюється кількістю вставлених паличок. Чим їх більше, тим інтенсивніше буде ароматизація. Але і випарується рідина швидше.

Все, що вам потрібно зробити, це поставити свій тростинний дифузор з олією, розташувати палички і почекати, поки аромат підніметься по очерету і розійдеться в повітрі.

Розпилювальні дифузори олії не вимагають тепла, води і не містять пластика, що є великою перевагою. Він працює з використанням стисненого повітря і масла. Струмінь повітря проходить через невелику трубку, створюючи вакуум, який витягує масло на поверхню трубки, де воно несеться тонким туманом. Багато з них можна використовувати з таймерами, які можна встановити на викид есенції в потрібний момент.

Ультразвукові дифузори створюють невеликий туман, використовуючи електронні частоти для створення ультразвукових коливань, які розбивають молекули для розподілу. У них використовується суміш води і олії, а це означає, що ви зменшите ефективність олії при використанні. Крім того, оскільки олія викликає корозію пластика, його необхідно регулярно чистити, щоб воно працювало безперебійно.

Випарні дифузори працюють так, як ви могли здогадатися по їх назві. Коли олія випаровується, воно потрапляє в повітря, перетворюючись з рідини в газ. У цих моделях зазвичай використовується невеликий вентилятор, який обдуває масло повітрям, змушуючи його випаровуватися швидше, ніж зазвичай. Одним з недоліків є те, що в міру випаровування олії легші компоненти будуть диспергувати швидше, ніж більш важкі, що ускладнює отримання всіх переваг олії.

Розсіювачі олії тепла працюють так само як випарні дифузори, в яких длярозсіювання олії використовується вентилятор, але замість нього використовується тепло. Вони відносно недорогі і безшумні, але при нагріванні можуть змінити хімічний склад ваших масел.

Мінуси електричних Аромадифузорів – вони залежать від електрики. Також вони видають звуки, наприклад, звуковий сигнал при виключенні. Якщо ви хочете заснути під час використання такого Аромадіффузори, шум може бути занадто гучним.

Електричні Аромадифузори мають різний дизайн, але найчастіше вони зроблені з пластику. Ароматичні наповнювачі на масляній основі псують пластик, вам доведеться часто мити або навіть міняти такий аромадифузор. ароматичні дифузори з паличками мають скляні флакони, мити його потрібно тільки якщо вирішите змінити ароматичне масло. Досить промити в воді і дати повністю висохнути.

Для аромадифузорів з паличками необхідно базове дотримання безпеки

Якщо у вас є маленькі діти, зберігати аромадифузори потрібно поза їх досяжністю. У флаконів з маслом немає кришок, що захищають від дітей, і більшість з них може бути шкідливим в досить високих дозах. Точно так же, якщо у вас є домашні тварини, тримайте ароматичні олії в недоступному для них місці. Щоб вони не перекинули і не випили олію. Хоча найбільша небезпека виникає, коли господарі самі наносять масла на шерсть своїх вихованців, чого робити не слід.

Інші способи ароматизувати будинок

Нехитрий предмет інтер’єру, ароматична свічка наповнить ваш будинок запахом щойно зірваних тюльпанів, затишного кашеміру або зігрітого сонцем дерева – і допоможе залишити всі неприємності трудового дня позаду. Секрет простий: улюблений аромат будить приємні спогади і викликає позитивні емоції.

Арома палички зроблять аромат вашого бренду доступним клієнту. Паперове волокно, наповнене чистим ароматом, постійно випускає ідеальний рівень аромату для менших приміщень без ризику розливу, капання арома масла або полум’я.

Аромасаше – ефективний витриманий природний ароматизатор для Вашого авто, гардероба, поличок з постільною білизною, а також взуття та аксесуарів. Стандартний розмір 6 х 9 см. Але можемо обговорювати більший розмір або пакування у вигляді арома мішечка в органзі.

Ароматичні спреї зручно наносити на штори, постільна білизна, диванні подушки або просто розпорошувати в повітрі.

Аромадифузори з паличками відмінний вибір для ароматизації будинку. Він не вимагає ні електрики, ні полум’я, тим самим бути найбезпечнішим і водночас ефективним ароматизатором. Це відмінна альтернатива свічок. Оскільки дифузор не спалахує, ви можете залишити його включеним в кімнаті, поки ви їдете або спите. На відміну від свічок або більш пасивних ароматизаторів, ви можете змінити аромат, просто вибравши інше масло. Аромадифузори також зробить будь-яку кімнату трохи красивіше.

Згідно з науковими дослідженнями, ароматизатори на масляній основі можуть мати здатність взаємодіяти з мозком і нервовою системою, впливаючи на настрій і здоров’я, що дуже важливо, коли ми проводимо більшу частину часу в приміщенні.

Щоб перетворити ваш будинок або офіс в оазис для зняття стресу, Аромадифузори з паличками буде потрібно всього лише трохи води і кілька крапель вашого улюбленого запаху.

В каталозі аромадифузоров UA Philanthrop можете знайти понад 1000 ароматів і підібрати собі найкращий.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *