Блог

Аромадифузори для спальні та гардероба

Спальня – це місце де ми проводимо третину свого життя, її чарівність не обмежується декором і меблями. Аромат – це елемент, який може сильно вплинути на атмосферу вашого житла, але про нього часто забувають. Він підкреслює характер вашого будинку, створюючи мультисенсорне сприйняття. 

Було проведено безліч досліджень, які показують, що аромати можуть викликати емоції у людей. Запах – одне з найсильніших людських почуттів, можуть впливати на наше фізичне здоров’я, допомагаючи зняти стрес, розслабити тіло та поліпшити сон. Знайомий аромат може викликає спогади і усі найрізноманітніші почуття які з ним зв’язані.

Ароматизація спальні

 

Оскільки у спальні ми відпочиваємо та спимо, аромат має доповнювати атмосферу спокою та релаксу. Аромати UA Philanthrop – це складні композиції з різними нотами ароматів, які розкриваються поступово. Ми зібрали кращі заспокійливі ноти ароматів, які сприяють відпочинку і заспокоєнню. Ви зможете розслабитися, а ваш сон буде міцним та спокійним.

Лаванда

Як легкий вітерець над квітучими полями, олія лаванди заспокоює і освіжає. Це ідеальний компаньйон для постільної білизни та один з кращих олій, які можна розвіювати перед сном. Його заспокійливий аромат м’який і розслабляючий. Запах лаванди, давно відомий своєю заспокійливою дією і здатністю боротися з тривогою, уповільнює нервову систему, розслабляючи тіло і розум, покращуючи якість сну. Солодкий квітковий аромат – відмінний сигнал для вашого розуму і тіла, що пора заспокоїтися.

Ваніль

Крім зняття стресу і розслаблення, ваніль часто використовується в ароматерапії для стабілізації серцевого ритму і зниження артеріального тиску. Так що тримайте аромадифузор з ароматом ванілі на тумбочці, вдихайте аромат перед сном і ви забудете про безсонні ночі.

Жасмін

Відомий своїм м’яким, але дуже солодким ароматом, жасмін є сильним снодійним. Він має здатність боротися зі стресом і викликати сон, дослідження показують, що запах жасміну заспокоює нервову систему.

Ромашка

Ромашка відома своєю заспокійливою дією, ось чому ви знайдете її в заспокійливих чаях. Не дивно, що так багато людей вважають за краще розвіювати ноти цього аромату в спальні.

Берегомет

Берегомет – це унікальний сорт апельсинового дерева, олію якого отримують зі шкірки апельсинів. Вдихання цього цитрусового аромату зменшує тривогу і негативні думки. Розповсюджуйте ноти аромату бергамота по спальні перед сном, і ви будете спати як немовля.

Герань

Герань вважається заспокійливим засобом. Довгий час використовувалася у ароматерапії, які борються з безсонням та проблемами, пов’язаними зі стресом.

Ладан

Перетворіть свій сон в момент спокою, використовуючи аромадифузор з олією ладану. Складний ладан – одна з кращих олій, доступних для створення заспокійливого і медитативного простору.

Ветівер

Аромат з нотою ветівера може здатися занадто складним, однак, розвіюючи його біля ліжка, ви скоро зрозумієте, що це одне з кращих олій, яке ви можете інтегрувати у свій нічний розпорядок дня.

Евкаліпт

Аромат цієї оломожуючої рослини можна використовувати для додання енергії вранці. Насолоджуйтесь цим бадьорим досвідом.

Ароматизація гардеробу

Фантастичного аромату можна надати і вашій шафі, гардеробній та усім речам в ній. Правильне прання одягу з використанням миючого засобу або засоби для чищення тканин – кращий спосіб зберегти свіжий запах, але він занадто тимчасовий і складніше зберегти приємний аромат.

Якщо у вас велика гардеробна кімната або вона з’єднана зі спальною кімнатою, можна  поставити окремий аромадтфузор. Так ароматизується і весь навколишній простір і одяг.

Оптимальний спосіб ароматизувати одяг – використовувати саше, покладіть мішечки між одягом і тканина буде впитувати в себе аромат. Ви також можете спробувати покласти кілька пакетів в кишені одягу, яку ви рідко носите, щоб вона залишалася свіжою. Тканина краще вбирає у себе частинки ароматів, завдяки чому тримається довше та довше розповсюджується і у кімнаті.

Немає нічого більш зручного, ніж чисті м’які простирадла. Щоб зберегти їх базову свіжість рекомендовано змінювати щотижня. Але після звичайного прання свіжість протримається 1-2 дня. Для того, щоб надати постільній білизні аромату, покладіть у змінну постіль саше. Коли ви наступного разу постелите цю постіль вона буде не лише свіжою, а й пахучою. Ще один спосіб – збризнути білизну аромаспреем, але тут треба бути обережним, не перебільшити, щоб не нашкодити.



Усі аромати UA Philanthrop високоякісні, виробляються у Франції та США. Аромати додадуть глибини кімнаті

  • Ароматизувати простір або тканину потрібно свіжі. Якщо ставите аромадифузор, не забувайте провітрювати кімнату. Перед тим як класти саше до тканини, її потрібно попрати.
  • Чим більше ви ставите паличок до аромадифузора, тим насиченіший буде аромат. Рекомендовано на початку ставити 2 палички та з часом додавати до потрібної вам насиченості

EXOTIC DREAMS

Верхні ноти: мандариновий нектар, мімоза, кокосовий крем

Середні: м’яка замша, ірис, рожеві пелюстки, лист фіалки

Базові: ваніль, бурштиновий шовк, вершковий сандал, пачулі

FEEL MY SMELL

Верхні ноти: Бергамот, Лимон, Чайний акорд

Середні: Лаванда, жасмин, чебрець, іланг

Базові: бурштин, мускус

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *