Блог

Осінні аромати

Сухі опалі листя, дощова волога, рідкісні осінні квіти, затишок каміну, перший мороз – це все осінні аромати, які так полюбляють більшість людей. Пора року славиться не медовою солодкістю літа, а задумливою красою. Разом з тим в ній є свіжість галасливого вітру, тепло бабиного літа, жага боротьби з підступаючою до порогу меланхолією.

 

Інша осіння грань – це літні спогади. Стиглі, соковиті фруктові плоди, квіткова феєрія, зелені сонячні луги – їх так не вистачає у холодну пору. Здавалося нещодавно це все було поряд, але зараз тільки спогади.

 

Також, погодьтесь, осінь – це час мудрості, розсудку та здорового глузду. Для когось це новий етап у впізнанні нового.

 

Осінній аромат повинен містити в собі суть цієї пори року: акорди вологого вітру, деревини, опалого листя та рідкісних квітів з делікатним, строгим ароматом. Ароматизацію дома на осінь кожен підбирає відповідно до свого сприйняттям цієї пори року. Однак універсальними ознаками осінніх запахів є стриманість, витонченість, порив до дії, очікування змін.

 

Напередодні осінньої пори ноти сонячного жасмину, хрусткого бергамота і свіжих цитрусів поступаються місцем більш теплим, пряним і затишним ароматів, таким як ладан, боби тонка, спеції, шкіра,- ідеально підходять для прохолодних днів.

Зазвичай в осінніх ароматах чується солодкість, терпкість, є повітряний шлейф. Це густі та насичені запахи з невеликою гіркуватістю або гарячою нотою. Трохи перцю, щоб зігріти в перші холодні дні, чорна смородина для нагадування про будинок і його гарячому чаї.

 

Гарячий глінтвейн, останні фрукти і затишок каміну – ось те, що повинно спливати в пам’яті при згадці в’янучої природи. Адже необов’язково дозволяти заволодіти смутку, можна знайти краплі сонячного тепла навіть там, де їх не видно.

5 STARS RESORT

Аромат зігрівающого чаю зі східними солодощами. Надає дому затишку, розкоші та чуттєвості.

 

Верхні ноти: рожевий перець, сацума, бергамот

Середні: чорний чай, кадота рис

Базові: бензоїнова смола, квасоля тонка, мускус

 

EAST WIND

 

Свіжість піздньоцвілих квітів та останніх фруктів.

 

Зустрічає нас теплий, глибокий, солодно-пряний аромат зелені. Далі постає феєрія останніх квітів. Та на принці солодко-деревинні ноти.

 

Верхні ноти: Гвоздика, зелень, морські ноти

Середні: Конвалія, гвоздика, фрезія, гарденія

Базові: Курмарин, дерево, ваніль, мускус

 

GINGERBREAD HOUSE

 

Зігрівающий та апетитний аромат.

 

Чай з молоком, імбирне печиво, горіхи – ідеальний сніданок у холодний, похмурий день. Аромакомпозиція зустрічає солодкістю та одразу покращує настрій. Далі аромат вносить у дім м’якість, вершковість, теплоту, делікатну солодкість і оксамитовий відтінок. Аромат окриляє, дарує відчуття свіжості. Закріплення аромату – солодко-ванільне, бальзамічне, тепле, ванільне, з деревними і ладанними аспектами.

 

Верхні ноти: масляний крем, персик

Середні: кокос, лісовий горіх, кориця

Базові: ваніль, бензоин

 

GOLDEN BAMBOO

 

Аромат, пробуджуючий тягу до знань. Підбадьорює, повертає до життя.

 

Аромакомпозиції зроблена на основі мандарину та лайму. Починається з солодких цитрусових нот з восковими, фруктовими і легкими трав’янистими аспектами. Серце – освіжає та надихає. Додасть індивідуальності вашій оселі. Закінчується теплим, ніжно-сливовим деревинним відтінком. Композиція насищаеться мислення стає ясним і швидким.

 

Верхні ноти: Сацума, Лайм, Яблуко Фудзі, Золотий бамбук

Середні: Зоряний аніс, Богиня Сонця Роза

Базові: Кедр, сандал, бурштин, мускус

 

GOURMAND EXPERIENS

 

Аромат первого опалого листя та зігрівающої кави у дощовий день.

 

Зустрічають ноти цукристих ягід, що зберігають на зиму. Надають кімнаті особливої свіжості, ніжної солодкості. Далі аромат розкривається яскравіше насиченою ваніллю, солодкою карамеллю та кленом. Таке поєднання додає таємності та здатне запаморочити голову своєю многогранністю: густа, амброва, але і витончена, ніжна; чарующа, терпка, але невагома, мила. Чарівне закінчення аромакомпозиції заспокоїть. Апетитні та ненав’язливі ноти, додадуть оселі теплоти та затишку.

 

Верхні ноти: збитий масляний крем, цукристі ягоди

Середні: ванільне тісто для тістечок, карамель, клен

Базові: боби тонка, мускус

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *