Блог

Аромат для квартири

Аромат – це аксесуар, що додає глибини і характеру. Ми створюємо візуальні і тактильні елементи приміщення, безумовно, аромат є природним і приємним продовженням декору. Він дозволяє надати вашому дому особливої атмосфери та потрібний вам настрій. Тому його важливо ретельно підбирати. 

 

При виборі аромату для будинку потрібно враховувати більше факторів, ніж просто приємний запах. Отже, у вас красиво оформлена квартира, але є один елемент, який може зробити її своєрідною та індивідуальсьною – це аромат. Наш нюх не тільки тісно пов’язан з пам’яттю, він також може викликати певні емоції, такі як щастя або розслаблення. Ароматии – ідеальний спосіб підняти настрій. Головне, що потрібно пам’ятати при ароматизації дому – це краще менше, та краще. Сильні запахи – можуть викликати головний біль. 

 

Вибір ароматів для будинку може грунтуватися на: функціональній потребі (для маскування інших запахів в кімнаті); або емоційній (в залежності від особистих уподобань або створення атмосфери). Будинок – це місце, де живе ваша сім’я і ваші гості, тому краще вибрати аромат, який сподобається всім в сім’ї. Вибрати правильний аромат для будинку – все одно що вибрати правильний парфум для свого тіла – подумайте про те, як ви себе почуваєте в певному місці, і створіть цей настрій. Наприклад, в спальні ви повинні відчувати себе затишно і спокійно, а у ванній – освіжаєтесь.

 

Вітальня

У вітальні ми проводимо багато часу і атмосфера повинна бути комфортною, освіжаючою, м’якою. Чудово підійдуть солодкі квіткові ноти (троянда, жасмин, ваніль). Але якщо ви влаштовуєте вечірку, потрібен більш яскравий та енергійний аромат. Для більш енергійної атмосфери вибирайте аромати на основі лимона, апельсина і грейпфрута.

 

Їдальня

У їдальні має бути легкий аромат, який не буде заважати сімейній трапезі та відволікати від їжі. Підійдуть гурманські запахи, наприклад, цитрусові ноти (бергамот, лимон, апельсин) – збережуть свіжість, замаскують зайві запахи. Ноти яблука, свіжої груши або спеції – додатуть соковитості, доповнять запахи їжі.

 

Спальня

Спальня – ваше місце релаксу та спокою, тож аромат має бути відповідним. Це можуть бути квіткові, деревні ноти (лілія, лаванда, троянда, жасмин, тубероза і сандал). Квітка апельсина і лаванда сприяють розслабленню. Аромати ванілі, ветівера або фруктові аромати – характерні, але при цьому невловимі

Для отримання трохи сексуального аромату спробуйте ноти мускуса, ваніллі та амбри.

 

Ванна кімната 

У ванній кімнати освіжаємось і разслабляємось, допоможуть в цьому фруктові ноти (абрикос, інжир, апельсин і персик). Створіть атмосферу домашнього СПА з морськими ароматами. Цитрусові аромати – свіжі, чисті та зможуть  приховати зайві запахи.



Також ви можете вибрати аромат, який підходить до стилю інтер’єру. Ніжний, домашній або розкішний, елегантний. Для розкішної атмосфери вибирайте кожані аромати. Якщо ваша обстановка мінімалістська, виберіть деревні аромати. Традиційний декор, чудово доповнять  квіткові аромати, також вони додадуть ніжності. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *