Блог

Аромадифузор для салонів краси

Емоційний добробут так само важливий, як і фізичний, потрібно, щоб ваш салон не тільки чудово виглядав, але і був затишним, спокійним. Крім удосконалення дизайну і декору інтер’єру, салону важливо додати прекрасні аромати, щоб створити тривале і приємне враження. Наш нюх запускає в пам’яті потужний механізм. Якщо ви хочете, щоб ваші клієнти стали постійними шанувальниками вашого бізнесу, додайте правильний аромат і це допоможе перетворити ваш салон в рай для відпочинку як для чоловіків, так і для жінок.

Щоб потішити своїх клієнтів, потрібно зосередитися не тільки на послугах, які ви надаєте, а й на атмосфері, яку ваш салон приносить клієнтам. Щоб забезпечити 100 % задоволення і лояльність клієнтів, правильний запах зробить ваш салон оазисом спокою та омолодження як для нових, так і для старих клієнтів.

Використання сили аромату із заспокійливими нотами емоційно розслаблять, заспокоять не тільки клієнтів, але і співробітників.

Приємне середовище

Якщо у вашому салоні чудовий запах, клієнти автоматично відчують себе розслаблено та невимушено під час процедур. Оскільки більшість процедур може тривати годинами, клієнтам буде приємно перебувати у спокійній атмосфері. Вони з меншою ймовірністю будуть скаржитися на тривалість процедури, якщо почуватимуть себе комфортно у вашому салоні. Споживачі відчувають безліч позитивних емоцій від вдихання приємного аромату.

Збільшення продажів і відвідуваності

Клієнти більш відкриті для покупки додаткових послуг і продуктів в середовищі миру і спокою. Люди з більшою ймовірністю отримають приємні враження, якщо у їхніх спогадах ваш салон залишиться, як ароматний і затишний. Ви успішно налаштуєте своїх клієнтів на покупки, якщо зробите їх більш сприйнятливими до простих вказівок і продуктів. Підтримка чистого і пахучого салону приведе до збільшення доходів вашого бізнесу. Нарешті, клієнти з більшою ймовірністю повертатимуться у ваш салон через знайомі очікування. Вони будуть прагнути скористатися послугами вашого салону і SPA набагато більше, ніж закладами без запаху. Споживачі охочіше купують і готові платити більше в ароматному середовищі.

Сприйняття якості

Більшість клієнтів проводять аналогію між приємними ароматами та високою якістю, задоволенням. Споживачі оцінюють ароматизовані продукти, як якісніші. Тому перукарі часто рекомендують ароматизовані засоби для волосся.

Запобігання роздратування

Приємні аромати зменшують сприйняття витраченого часу, тим самим запобігають роздратуванню при кожній затримці. Попри довгий час очікування в салонах, клієнти з більшою ймовірністю залишатимуться, якщо вже почувають себе розслаблено та спокійно. Розпилювання прекрасного аромату в приміщенні подарує можливість відпочити від життєвих стресів.



Вибір ідеального аромату для вашого салону

Ідеальний аромат повинен показувати ту атмосферу, яку ви хочете створити в салоні. Ви хочете, щоб ваш салон сприймався як тихий куточок усамітнення? Якщо це так, ми рекомендуємо використовувати ноти лаванди. А якщо ви бажаєте отримати більше свіжий аромат, ми рекомендуємо аромати з нотками цитрусових: лемонграсом, мандарином і апельсином.

Якщо ви все ще не вирішили, який аромат стане фірмовим для вашого салону, можна провести пробний запуск. Ви можете вибрати два або більше аромати та спостерігати, як клієнти й співробітники відреагують на ваш вибір. Запитайте їх, як вони себе почувають під час і після ароматизації. Ви також можете запитати їх, які спогади приходять в голову, коли вони знаходяться у вашому салоні. Якщо їх реакції або настрій не збігаються з тим, що ви маєте на увазі, ви можете пробувати інші аромати до тих пір, поки не викличете у своїх клієнтів правильну реакцію.




Як правильно використовувати аромат в своєму салоні? 

Є багато способів надати аромат приміщенню. Найбільш ефективне рішення – використання ароматичних дифузорів. Залежно від розміру вашого салону може знадобитися установка одного або двох ароматизаторів. Аромат буде стійким, так як ви будете розбавляти ароматерапевтические масла водою. Це означає, що ви купуєте невелику пляшечку ефірної олії і використовуєте її протягом багатьох місяців. Ви також можете використовувати очеретяні дифузори і свічки, особливо в масажних кабінетах, приватних кімнатах і ванних кімнатах. 

Для миттєвого ароматизування ви також можете використовувати ароматичні спреї для невеликих кімнат, ванних кімнат, складських приміщень та прийомних. Ми сподіваємося, що ці поради допоможуть вам створити чудовий і чарівний салон і спа для ваших клієнтів. 





Якщо ви хочете ознайомитися з іншими продуктами UA Philanthrop, ви можете це зробити у нашій бібліотеці аромату або зателефонуйте нам.

Ми пропонуємо унікальні рішення по аромамаркетингу для салонів краси або перукарень, які дозволять вам досягти своїх клієнтів на емоційному рівні, створити ідеальний клієнтський досвід, створити приємну атмосферу у вашій перукарні і усунути неприємні запахи. Рішення для ароматичного маркетингу дозволяють сформувати глибоку лояльність клієнтів. Ароматизація пропонує стимуляцію всіх почуттів ваших клієнтів і забезпечить сильну лояльність до бренду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *