Блог

Соціально відповідальний бізнес ТМ UA PHILANTHROP

Аромати теж вміють перемагати на полі бою. Як відповідальний бізнес за 525 днів війни команда UA PHILANTHROP встигла задонатити понад 862 222 грн на благодійність до фондів «Повернись живим» та Сергія Притули. 

Не буде зайвим нагадати: у час, де кожен наступний день – невідомість і суцільний стрес, цінуються будь-які способи, що допомагають стабілізувати життя, наповнити його враженнями, повернути позитивні емоції, впоратися зі стресом та розслабитися. Команда UA PHILANTHROP переконана: створення атмосфери комфорту та затишку незалежно від обставин залишається нашою головною місією . Ми вже близько 15 років є виробником якісних ароматичних дифузорів та парфумів, що дарують відчуття безпеки, душевного спокою, відповідають за формування позитивного настрою у квартирі, в будинку, на роботі та під час подорожей, та дистриб’ютором обладнання, яке ефективно розсіює потрібний аромат у повітрі.

Асортимент товарів за доступними цінами від ТМ UA PHILANTHROP перетворить будь-яке місце: готель, магазин, офіс, твій будинок – у справді затишний куточок.

Знайдіть у каталозі UA PHILANTHROP найкращий парфум для бізнес-приміщення та для дому 

Приділяючи особливу увагу високій якості та естетичній стороні питання, тут ми зібрали лише найкращі товари, створені на базі бібліотеки ароматів ScentAir. Це саше, дифузори, рефіли та парфуми, виготовлені відповідно до інноваційних технологій, що є абсолютно безпечними для здоров’я. Вони прості у застосуванні та напрочуд атмосферні. 

Ароматичні продукти UA PHILANTHROP мають чимало переваг, серед яких: 

  • Створення потрібної атмосфери. Запахи дифузора створюють атмосферу затишку та романтики у приміщенні. Вони можуть нагадати про літній ліс, квітучі сади або приємний аромат у кафе завдяки акордам кави або випічки у складі ароматичної піраміди. 
  • Звільнення від неприємних запахів (аромаклінінг). Аромат дифузора здатний замаскувати чи усунути неприємні запахи в офісі і в будинку: тютюновий дим від паління або запах смаження їжі з кухні. Замість того, щоб використовувати хімічні препарати, що викликають алергію, чи малоефективні дешеві агресивні дезодоранти, можна просто поставити обраний у нас аромадифузор з паличками, час від часу їх перевертати, й так позбутися неприємного запаху. 
  • Поліпшення настрою. Деякі аромати можуть покращити настрій, знизити рівень стресу та тривоги, а також нормалізувати сон. Інші додають енергії та підвищують працездатність. Загалом запахи позитивно впливають на настрій людини. 
  • Релаксація. Ароматичні саше й дифузори допоможуть розслабитися, зняти глибинну напругу. Незалежно від того, наскільки ви впевнені у їх ефективності, вони завжди створюють затишну та спокійну атмосферу, що допомагає покращити психологічний стан, позбутись неприємних емоцій. Якісний дифузор за доступною ціною з правильно вибраним ароматом створює передумови для релаксації й допомагає розслабитися чи зняти стрес після неспокійної безсонної ночі і робочого дня. 
  • Естетичний і продуманий дизайн. Дифузори нині є знаком бренду і елементом декору будинку. З рідиною у флаконах з різних матеріалів, різноманітної форми та фібровими паличками різного розміру, дифузори завжди незмінно елегантні. Крім того, користуючись онлайн-каталогом UA PHILANTHROP, їх зручно підібрати у будь-який інтер’єр. 

Серед асортименту нашого інтернет-магазину більше 40 готових до споживання варіантів елітних ароматичних композицій з ароматами свіжості, дерева, фруктів, квітів та спецій, тому легко вибрати найкращий варіант. Кращі запахи для бізнесу та для дому, починаючи від запаху свіжості океану, саду трави та закінчуючи чуттєвими запахами з пачулі та сандалом, ароматами Різдва та запашного печива, створять ідеальну атмосферу в будь-якому приміщенні та для будь-якого заходу. Тому аромадифузор – це не просто спосіб змінити атмосферу, покращити фізичний, емоційний стан та додати відмінний привабливий декор для дому. Це яскравий та незамінний атрибут сучасного стилю життя. 

Новий запах для дому з колекції ароматів UA PHILANTHROP: ідеальний подарунок для себе та близьких 

У каталозі продуктів UA PHILANTHROP є готові рішення для створення атмосфери комфорту та затишку в стандартній квартирі,  будинку, в домашньому офісі або на офлайн роботі, а також під час відпочинку в СПА, казино, кінотеатрі та готелі, хостелі, автобудинку, призначений для подорожей. 

Наші фахівці розробили ексклюзивні аромати для рітейлу, кінотеатру, кафе та спортивних клубів.

Можемо генерувати аромат і для Вас, тому що працюємо як з роздрібними, так і з оптовими клієнтами. Наша компанія завжди йде назустріч замовнику ароматів і послуг з ароматизації та пропонує оптимальні рішення у брендованій для Вас індивідуальній упаковці. 

Брендовані та персоніфіковані ароматичні товари та дифузори UA PHILANTHROP залишаються ідеальним подарунком завдяки унікальності, якості та можливості вибрати вже готовий запах або створити свій унікальний аромат для вашого бізнесу та для дому. Крім того, можлива оплата онлайн, а також оперативна доставка по всій Україні. Мешканці центральних регіонів, зокрема з Києва, можуть скористатися послугою продажу із самовивозом або кур’єрською доставкою. А в Чернігів, Черкаси, Кропивницький, Житомир, Луцьк, Івано-Франківськ, Львів, Дніпро, Харків, Одесу, Запоріжжя та інші населені пункти по Україні оперативно доставить товар UA PHILANTHROP логістика Нової пошти. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *